Karácsonyi képeslapok 3.

Kedves Olvasóim!

Ugye már mindenki gyűjti az ötleteket, milyen képeslapokat fog küldeni ezen a karácsonyon szerettei számára?
Segítségképpen íme egy újabb tipp, ami néhány kedves olvasó számára talán már ismerős lesz. Ezúttal ismét hagyományos technika, de nem váratom soká a digitális scrapbookosokat sem!

Kalapos hóemberes képeslap

Technika: Hagyományos scrapbooking
Hozzávalók: piros színű, négyzet alakú képeslap-alap (Rayher: paszpartukártya+boríték), kék színű, fehér pettyes, négyzet alakú képeslap-alap (Rayher: paszpartukártya+boríték), scrapbook albumpapír (Rayher: Karen Marie Red Santa), fehér albumpapír (saját), lézerstancolt motívum (Rayher: Karen Marie Snowman 80.945.000), gomb, hímzőfonal, piros bélyegzőtinta(Krea-tipp: Color Box - kétoldalú ragasztószalag (Pantone)

Az elkészítés lépései: A képeslap elkészítését a Scrapbookozz velünk e-magazin novemberi számában, egy egyoldalas cikkben, fényképekkel illusztrálva, lépésről-lépésre mutatom be. :)


Letölthető az alábbi linkről:
http://www.scrapbookozzvelunk.hu/ar_egyeni/sv007.html
(Figyelem! Nem közvetlen letöltés. A linkre kattintva még nem indul el az e-magazin letöltése).

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Várlak vissza néhány nap múlva egy újabb képeslap-ötlettel!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

krisztina maros üzenete…
szia, nagyon szépek lettek a karácsonyi lapok, gratulálok! és sok hasznos tippet találni a blogon! nekem is most készült el néhány képeslapom (igaz, más technikával) és szintén a rayher-t találtam, mint "négyzet alakú boríték forrást".

Te a neten rendeltél tőlük vagy a márkaboltban vásároltál? telefonon beszéltem velük, nincs készleten és kicsit félek, hogy későn jutok hozzá a borítékokhoz...

előre is köszönöm válaszod!
további jó munkát és alkotókedvet!

Kriszti
Unknown üzenete…
Gigi! Kipécéztelek. Ha van kedved részt venni a játékban, nézz be hozzám! :)