Vagány csillagom

Márkóról készült egyik legutóbbi digitális scrapbook oldalam. Sokaknak már ismerős lesz, de itt a blogon még nem publikáltam.

Az összeállítás egyik apropóját az adta, hogy Márkó imád pózolni és ezt mindenképpen szerettem volna megörökíteni egy oldalban. Bár még csak 5 éves (még egy hónapig ;) ), de ezeket a reklámokból és rajzfilmekből látott gesztusokat kiválóan tudja alkalmazni. Miközben fotóztam, épp nézte a tv-t és közben nagyokat nevettünk.

A másik indokom az volt, hogy a W&W blogján olvastam egy feladványt (kihívást), amiben szívesen részt vettem. A feladat az volt, hogy egy adott elrendezésterv alapján készítsünk egy oldalt a saját képeinkkel, ízlésünk szerint. A tündéri eredeti összeállítás itt látható.

Az oldal összállításánál a fiús színek használatára törekedtem, ügyelve Márkó pólójának (vagy írjam úgy, Marco Polo-jának :P) színeire, valamint megpróbáltam annyi csillagot felhasználni, amennyit csak lehet. Hiszen (gondolom, ezzel nem vagyok egyedül), gyermekeimet sokszor szólítom csillagomnak. Szeretem azokat a digitális hozzávalókat, amelyek "megérintésig" hasonlítanak a hagyományos technikában használatos dolgokhoz, így itt is ilyeneket válogattam össze. Szeretem ezeket az újságpapír-kivágásokat is, a sok kézzel rajzolt indát, kacskaringót, festett csillagokat, és persze az élettel teli, vidám rajzolt betűket.

Jó móka volt összerakni, Márkó is nagyon szereti - nekem pedig szép emlék lett ebből a korszakból.

Technika: Digitális Scrapbooking
Hozzávalók: Háttérpapír, újságkivágások, 5-ös szám, és kapcsos zárójel, szalagok: Creating Beauty (Gina Marie Huff); Rajzolt kacskaringó: Reverie Freebie (Gina Marie Huff); Krétázott csillagok (átszínezve): Believing In You Add On (Gina Marie Huff); Karton csillagok (átszínezve), tűzőgépkapcsok, pici csillag, krétázott kacskaringó (átszínezve): Believing In You Elements (Gina Marie Huff); Csillagos overlay: Doodling Days #1 Curly Q Alpha (Gina Marie Huff) Betűk: The Jess Alphas (Heidi Williams) Font: Splurge


Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Ui: hétfőn várlak vissza, egy gyorsan elkészíthető, hagyományos technikával készült, szipi-szupi anyák napi ötlettel! :)

Megjegyzések

Kata üzenete…
Nagyon tetszik. Szuper jól sikerültek a fotók (de jó hogy nem jött zavarba tőle:-) és az oldal is gyönyörű. Kiváncsian várom az anyáknapi ötletet!
Andi üzenete…
Gigikem, megint nagggyon klassszat alkottal. Markoka az en kis csillagom is, edesbogar a kepeken, alig varom, hogy ujra jol megolelgethessem :)) Nekem - Markokan kivul - a kek csikos csillag tetszik a legjobban, illetve a kis kunkororodook :D
Pusza
ScrapMona üzenete…
Szia Gigi!
Én már ugye láttam ezt a képet, de itt is leírom, hogy szuper jó lett. Húúú, én is nagyon várom a holnapot és az ötletedet!
Üdv: Mónika
Mesi üzenete…
Tetszik nagyon, irtó édes pofa a kicsi! Ezt a munkádat megnéztem már régebben is, sőt a W&W oldalán is láttam az elrendezéstervet. Kíváncsian várom, mi lesz a hétfői ötlet, jövök majd!
Ez az oldalad még mindig szuper! Nagyon jól sikerült képek és imádom a sok csillagot!

Az anyák-napi ötletet pedig én is nagyon várom!!!
Tina üzenete…
Dinamikus, jó kis pasis oldal lett és jók az összemosások a nem-képes felén az oldalnak..;-) A fotók oltári jók, nagyon helyes a kisfiad!! És állatira tetszik az elrendezés is, máris megihletett!:-)