Kollázs a karácsonyvárásról

Nem gondoltam volna, hogy valaha is kipróbálom a kollázskészítést. Bár, van, aki azt mondja, hogy maga a scrapbook is egyfajta kollázs, hiszen mindenféle papírdarabkákat, mütyűröket, ezt-azt és néha még egy kis miegymást is ráteszünk az összeállításainkra ;) . Van, aki azt mondja, a kollázs a scrapbook őse. Lehet. Nem is akarom ezt fejtegetni. Mindenesetre a scrapbookingban van egy irányzat, ami mindezidáig nagyon idegen volt számomra. Túl zsúfoltnak találtam eddig.
Aztán, egy kihíváshoz mégis csak kedvet kaptam, látva a többiek ügyes összeállításait! A kihívás lényege az volt, hogy kollázs-szerű scrapbook oldalt készítsünk, karácsonyi témában. Ez lett az eredménye, és nagyon örülök, hogy megcsináltam!
A képen Balázs és Márkó a szokásos, adventi mézeskalács-készítés közben látható. Balázs épp nyújtja a tésztát, Márkó pedig szaggatja, díszíti, formázza. Olyan jó kis emlék. Szeretem.

Technika: Digitális Scrapbooking
Felhasznált hozzávalók: Háttérpapír: Michelle Coleman (Thankful Heart freebie), papírköteg: Ameliescrap, képeslapok: Christina Renee (Collage Sheet New Year Kit freebie), papírcsík: Lauren (Antiquing Pack freebie), scallopped papírcsík: Rhonna Farrer (June freebie 2ps), cikk-cakk varrás: Monica Larsen (Cool Denim), ecsetvonások: Yvette Keohuloa (Sweet Memories Borders), fém girland: Denise Gordon (Blingle Bells Mega Kit), keret-pecsét: O.N. Designs (CRD Art Fusion freebie), fenyőfa-pecsét: Katie Pertiet (Christmas Wishes), epoxy csillag: Kellie Mize (Ad Challenge freebie), képkeretek: Katie Pertiet (Decoupaged frames No.4., virág: Vanilla Hush (CRD Art Fusion freebie), süti cimke (n.a.), tűzzománc medál: Michelle Coleman (Vintage Dreams), cimke: Christina Renee (Collage Sheet New Year Kit freebie), filc szív: Pattie Knox (Quote freebie), csillag: Jana McCarthy (Grunge Starts), masnis szalag: Katie Pertiet (Photo Wraps No.11.), cimke: Vintage Charm (Love Notes freebie), betűk: Marie (Alphabet Bandana freebie)
Betűtípus: Splurge


Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

N.Zsuzsi üzenete…
Igazán ngyon szép lett :) meleg, puha, otthonos.
Egyébként nekem is a túlzsúfolt sb az, ami idegen, de a tiéd nem hat annak.
Szunyo üzenete…
:)) Itt is: :))
Julcsi üzenete…
Kedves Brigi!

Személyesen nem ismerjük még egymást, de Anita kollganőmön keresztül megkapam a dedikált könyvedet, aminek nagyon megörültem.

Nagyon szeretek egyedi és lehetőleg saját készítésű szép ajándékokat adni azoknak, akiket szeretek, és ez a könyv nagyon sok olyan ötletet tartalmaz, amelyekből egészen biztos, hogy sokat el is fogok készíteni.

A könyvecske nagyon szép, igényes, csak úgy lapozgatni is jó, menyugtató, harmonikus.

Mindenképpen fel fogom hívni a hasonló érdeklődésú barátaim figyelmét is a könyvedre és az oldaladra!

Nagyon sok sikert, sok-sok energiát, minden szépet és jót kívánok a munkádhoz!

Szeretettel:

Gömbös-Koncz Júlia
Huh, összeszedted a hozzávalókat. :)
(Az oldal még mindig csúcs!)
Nagyon-nagyon tetszik ez az oldalad! Meg az amit még jelent!;) A kivitelezés professzionális!! :) Mint mindig... ;) Ha nem tudnám, meg nem mondtam volna, hogy nem áll közel hozzád a kollázs-os stílus?! Nekem úgy tűnik innen (erről a képről), hogy ez legalább a 100.! :)
Unknown üzenete…
Nagyon szép oldal lett!
Kata üzenete…
Nagyon jól sikerült. Nem látszik rajta, hogy nem a Te stílusod a kollázs, tökéletesen megoldottad.
Hangulatos,a karácsonyi készülődést nagyszerűen kifejező oldal.