Megjelent első scrapbook könyvem!


Nagy örömmel szeretném megosztani minden kedves olvasómmal a hírt: pénteken átvettem a Cser Kiadó irodájában a "Különleges albumok. Scrapbooking" c. kiadványom első példányait! :) :)

Hihetetlenül jó érzés volt számomra! Olyan lett, amilyenre szerettem volna. Kiváló munkát végzett a Színes Ötletek - Fortélyok sorozatának szerkesztője, tördelője és a fotóművész egyaránt. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani név szerint Gulázsi Auréliának, Pető Erzsébetnek és Pecsics Máriának. Különleges köszönet jár azonban mindenek előtt Mudrák Bélának és Fodor Katalinnak, akik támogatása nélkül nem jöhetett volna létre ez a kiadvány! Köszönöm mindannyiójuknak! Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, itt szeretném még egyszer megköszönni férjemnek is, azt, hogy türelemmel és maximális támogatással "élte végig" mellettem és velem a könyv elkészültének hónapjait. Köszönöm, Matyi. :)

A kiadvány előszava a következő:
"Mindenki szeret fényképeket nézegetni, hisz azok felelevenítenek egy-egy örömteli eseményt az életünkből, vagy segítenek megőrizni a már elhunyt szeretteink emlékét, illetve nyomon követhetjük rajtuk gyermekünk felcseperedését. A könyvben szereplő kreatív albumok többet nyújtanak a hagyományos fényképalbumoknál: készítésük közben örömöt szereznek annak is, aki összeállította és annak is, aki megkapja. A fényképek mellett helyet kapnak benne a szeretetteljes gondolatok vagy a nyaralás tárgyi emlékei (belépőjegyek, vonatjegyek). A témához és a hangulathoz illő papírokkal és díszekkel pedig szebbnél szebb oldalakat varázsolhatunk a korábbi fényképalbumból is. A könyv ötleteket ad, hogyan készíthetünk egyszerűen mi magunk is kreatív albumot gyermekünkről, kirándulásról, házasságkötésünkről vagy kedvenc receptjeinkből. Ajándékozzunk kreatív albumot barátainknak, szüleinknek, nagyszüleinknek vagy állítsuk össze csupán magunk örömére! Őrizzük meg mindennapi életünk apró csodáit felnövekvő gyermekeinknek! Az albumok elkészítéséhez jó szórakozást kíván: a Szerző."


Kedvcsinálóul pedig, íme két oldalpár, amelyen keresztül minden érdeklődő ízelítőt kaphat a könyvből, persze csak jelképesen és nem részleteiben. A boltokban azonban bárki belelapozhat, és jól megvizsgálhatja minden részletében ;) .

A könyv bolti ára: 798,- Ft

Ahogy korábban már írtam róla, lehetőséget biztosítok bárki számára, hogy személyesen tőlem vásároljon, kedvezményesen és némi extrával kiegészítve :). Ennek részleteiről következő blogbejegyzésemben fogok írni.

Örülök, hogy ma is itt jártál.
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

Kata üzenete…
Kedves Gigi!
Sok szeretettel gratulálok a könyvedhez! Biztos vagyok benne, hogy hozzá fog járulni ennek a nagyon szép és hasznos hobbinak a hazai elterjedéséhez. Köszönjük mi is Neked! :-)
Névtelen üzenete…
szia Gigi,
kolléganőnktől, Anitától megkaptuk a számunkra dedikáltatott scrapbook-könyveket - igazán szép és igényes kiadvány, gratulálunk. remek érzés lehet kézbefogni a saját "művedet", és tudni, hogy egy csomó embert inspirálsz majd vele. én azt hiszem, így elsőre a legegyszerűbbet fogom megkeresni az ötletek közül :o)
további jó munkát!
M. üzenete…
Kedves Gigi!
A tyúkanyó pályázat révén jutottam a könyvedhez. Nagyon szép és hasznos könyvecske! Külön köszönet a névreszóló dedikálásért, eszmei értéke hatalmas számomra!
Köszönöm

Moncsi